Čarobne nogavice

19,90 

Odstranite trdo kožo, žulje in otiščance v samo enem koraku!

Kategorija:
Odstranite trdo kožo, žulje in otiščance v samo enem koraku!
Dober, varen in učinkovit produkt, ki nam pričara svilnato gladka stopala ne glede na letni čas.
Aktivne sestavine Čarobnih nogavic prodrejo med odmrle celice kože, prekinejo povezave med njimi in omogočijo luščenje.
Pri tem ne ne vplivajo na delovanje živih kožnih celic, zato so popolnoma varne za uporabo.
Z uporabo Čarobnih NOGAVIC poskrbite za popolno regeneracijo vaših stopal in odluščite trdo kožo že po eni 90 minutni aplikaciji. V 7-10 dneh bodo vaša stopala mehka, svilnato gladka in pomlajena.

Zakaj so Čarobne nogavice tako čarobne?

Gre za kemični piling za stopala, ki vsebuje sestavine, ki se uporabljajo v kozmetiki za luščenje kože kot podpora naravnemu procesu luščenja kože:
GLIKOLNA KISLINA in MLEČNA KISLINA,  ki sta daleč najbolj raziskani kislini in uporabljeni za luščenje kože.
Poleg tega, da se trda koža po nekaj dnevih od uporabe enakomerno odlušči sama od sebe in je ponovno mehka in gladka, kemični pilingi kožo spodbudijo k delovanju in omogočijo, da se koža pomladi, posvetli in postane bolj voljna.
Za razliko od mehanskega odstranjevanja ne poškodujejo živih celic, ki ob tem sicer odmrejo in tvorijo novo plast trde kože. Rezultat zato traja in traja.
Prav posebni namigi:
Za hitrejše in še boljše luščenje priporočamo, da med procesom luščenja noge vsak dan 10 minut namakate v topli vodi. Po vodni kopeli stopala zdrgnite z brisačo, da odstranite čim več odmrle kože. Topla voda namreč spodbudi proces luščenja in ga skrajša.
Med postopkom luščenja bo koža nekoliko bolj suha, možna je manjša rdečica in srbečica. To je normalen pojav, zato ne nanašajte losjonov ali krem, saj lahko zavirajo delovanje produkta.
Priporočamo, da med luščenjem odmrle kože nosite bombažne nogavice in se tako izognete odpadanju odmrle kože po prostoru.
Priporočamo, da Čarobne nogavice uporabite v intervalu 2–3 mesecev. V primerih z veliko trde kože in takrat, ko produkt ne odstrani želene količine trde kože, priporočamo, da postopek ponovite v 3–4 tednih od prvega nanosa. Minimalni čas med postopki pa je 3 tedne.
Če ne želite, da se vam določen predel lušči, priporočamo, da ga pred uporabo namažete z lanolinom.
Čarobne nogavice so primerne za ženske in moške do številke 48.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čarobne nogavice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja