Storitve

Nega Obraza

Intenzivni pomlajevalni tretma

119 €

Zlata mineralna nega

100 €

Učvrstitev kože s pomočjo alg

90 €

Personalizirana nega obraza

99 €

Jagodni antioksidant

70 €

Osnovna nega obraza

60 €

Nega nečiste kože

60 €

Osvežilna nega obraza

50 €

Diamantna terapija

50 €

Limfno drenažo obraza lahko izberete med samo nego ali kot posamezen tretma. Priporočamo jo pri nečisti, utrujeni koži in po kirurškem posegu. Z limfno drenažo pospešimo delovanje limfnih žlez, kar pomaga, da se strupene snovi hitreje izločajo.

Pilinge uporabljamo za izboljšanje in glajenje kožne površine (koža postane mehkejša, prožnejša ter bolj svežega videza) in zdravljenje površinskih kožnih sprememb na obrazu, vratu, dekolteju ali hrbtiščih rok.

Kislinski piling je postopek, pri katerem odstranimo povrhnje (odmrle) dele kože. S postopkom naredimo kontrolirano mikro poškodbo kože in s tem sprožimo proces celjenja kože ter procese preoblikovanja in tvorbe kolagena in elastina, zaradi česar se izboljša struktura kože, koža je vidno lepša, preprečuje se prezgodnje staranje, poškodbe po aknah so manj vidne, videz širokih por je izboljšan.

Kako kemični piling deluje?

Z nanosom kemičnega pilinga povzročimo nadzorovano poškodbo kože, ter posledično luščenje vrhnjega sloja kože. Spodnji sloj kože je gladek, boljše teksture in izenačene pigmentacije. Koži tako povrnemo gladkost, zdrav lesk, sijaj ter lep, mladosten videz.

Diamantni piling med nego obraza 5'

15 €

Obrvi med nego obraza 5'

5 €

Depilacija brčic med nego obraza 5'

3 €

Depilacija brade med nego obraza 5'

5 €

LYCON Depilacija

Lycon vosek je narejen iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami. Zagotavlja vrhunske rezultate, saj bolje kot marsikateri drugi vosek, odstranjuje tudi najbolj trdovratne dlačice, dolge komaj 1 milimeter. Ima nizko delovno temperaturo, je izjemno prožen in nežen, zato na kožo deluje negovalno in blagodejno, voskanje pa je prijetna izkušnja, tudi na najbolj občutljivih delih telesa.

Glavne prednosti voskov LYCON so:

  • Zagotavljajo do 70% manj bolečine.
  • Odstranjujejo dlake že pri dolžini 1 milimeter.
  • Voski niso vroči. So topli, imajo nizko delovno temperaturo, zato so zelo nežni do kože in povzročajo le zanemarljivo rdečico.
  • Na istem mestu jih lahko uporabimo od 5- do 6-krat, ne da bi poškodovali povrhnjico.
  • Različne vrste voskov so prilagojene različnim tipom kože in dlačic.
  • Ne povzročajo pigmentacij.

Voski LYCON so različnih prijetnih barv in dišečih arom, vsak od njih pa je namenjen uporabi za določen tip kože in dolžino dlačic.

Trepalnice in obrvi

Keratinsko vihanje trepalnic je neboleč, varen postopek, ki trepalnice nežno privzdigne, oblikuje v naravno ukrivljen lok, jih optično podaljša in naredi polnejše. Trepalnice se tudi pobarva, z Vitamin lash botoksom globinsko nahrani, saj vsebuje 14 aktivnih učinkovi. V kombinaciji z Lash serum home trepalnica postane debelejša in daljša.  Od korena do konice se nahrani s keratinom, ki krepi strukturo naravnih trepalnic. Naravne trepalnice se ne poškodujejo, učinek pa je viden vse do 8 tednov.

Tehniko priporočamo vsem, ki vam trepalnice rastejo naravnost, ali so celo ukrivljene navzdol. Postopek je priporočljiv tud za obnovo trepalnic po odstranitvi umetnih. Učinkuje na dolgih in kratkih trepalnicah.

Tehnika podaljševanja trepalnic zajema podaljševanje, oblikovanje in zgostitev naravnih trepalnic. Končni rezultat so podaljšane trepalnice, ki pa so videti naravno, le daljše in gostejše.  Postopek je varen in neboleč, trepalnice pa so pritrjene tako, da jih spoh ne čutite.

Postopek se začne s posvetom s stilistko. Najprej bomo prisluhnili vašim željam- kakšen končni izgled ste si zamislili,  želeno dolžino in pričakovan učinek. Vaše želje bomo upoštevali v največji možni meri, kolikor nam to dopušča tudi stanje vaših naravnih trepalnic izbrali dolžino, barvo, obliko in debelino trepalnic, primernih za vas, da vaše  naravne trepalnice ne bodo preobremenjene.

Pred podaljševanjem trepalnic se vsakič tudi očisti vaše naravne trepalnice. Tako se odstrani morebitne ostanke ličil, se jih razmasti in uravna vrednost Ph. Čiščenje je velikega pomena, saj izboljša vzdržljivost umetnih trepalnic in delovanje lepila.

Metoda 1 na 1

To je postopek, pri katerem se na eno naravno trepalnico nanese po eno umetno. Umetne trepalnice so debeline od 0, 10 mm pa do 0, 20 mm. Pri tem postopku dosežemo, da trepalnice zgledajo daljše, ne pa tudi gostejše. Podaljšamo jih lahko toliko, da naravnih trepalnic ne obtežimo.

Ta tehnika je primerna za vse, ki imajo naravno močne in goste trepalnice in jih želijo le malo poudariti.

Mix (1 : 1 + volumen) 2 na 1

Light volumen 3D

Pri volumenski metodi se na eno naravno trepalnico nalepi od 3 do 4 izredno tankih, finih umetnih trepalnic, ki ustvarijo videz globine in dodatne gostote. Debeline trepalnic, ki jih nanašamo pri tej tehniki, so od 0,05 mm do 0,07 mm, pri mega volumnu tudi do 0,03mm. Nanašamo jih v obliki pahljače, ki ustvari bogat volumen efekt trepalnic.

Tehnika je primerna za vse, ki imajo malo naravnih trepalnic, ali pa so te pretanke za klasične podaljške.

Volumen 4D +

Pri volumenski metodi se na eno naravno trepalnico nalepi od 4 do 7 izredno tankih, finih umetnih trepalnic, ki ustvarijo videz globine in dodatne gostote. Debeline trepalnic, ki jih nanašamo pri tej tehniki, so od 0,03 mm do 0,07 mm. Nanašamo jih v obliki pahljače, ki ustvari bogat volumen efekt trepalnic.

Tehnika je primerna za vse, ki imajo malo naravnih trepalnic, ali pa so te pretanke za klasične podaljške.

Barvanje trepalnic

10 €

Odstranjevanje trepalnic

10 €

Oblikovanje obrvi

12 €

Barvanje obrvi

10 €

Manikira in pedikura

Podaljševanje nohtov - Na novo s šablono 120'

45 €

Permanentno lakiranje nohtov 60'

31 €

Korektura gel nohtov / gel na naravne nohte 90'

40 €

Odstranjevanje nohtov + novo podaljševanje 150'

56 €

Naravna manikura z klasičnim lakiranjem

30 €

Naravna manikira

25 €

Odstranjevanje nohtov 60'

15 €

Popravilo nohta 15'

4 €

Francosko lakiranje nohtov 15'

5 €

Poslikava nohta

0,5 € - 2 €

Pedikura Bella mia in permanentno lakiranje

51 €

Pedikura Bella mia in klasično lakiranje

44 €

Osnovna pedikura in permanentno lakiranje

45 €

Osnovna pedikura in klasično lakiranje

35 €

Pedikura Bella mia

40 €

Osnovna pedikura

30 €

Permanentno lakiranje

29 €

Klasično lakiranje

15 €

Odstranjevanje perm. laka in urejanje nohtov

15 €